BIBI*LIOTEEK: THE LITTLE PRINCE

Ek gaan dit kort en kragtig hou oor hierdie boek: As dit nie een van jou gunstelinge is nie, kan ons nie eintlik vriende wees nie.

As jy dié moderne classic nog nie gelees het nie - gaan koop nou dadelik vir jou 'n eksemplaar. Om die waarheid te sê, koop sommer twee - want jy gaan by die eerste lees aan ten minste een mens dink vir wie jy die boek as geskenk wil gee. Daarna gaan jy, binne drie maande, raai ek, jou eie eksemplaar ook weggee. Dis een van daardie boeke wat jy gaan aanhou koop, en aanhou weggee - en dis wat dit so spesiaal maak. Dis ' boek wat aanhou gee en gee vir elke mens wat dit lees - mens moet dit eenvoudig deel.

Hier kan jy lees hoe The Little Prince mens voorberei op die volwasse lewe.

En hier is 15 aanhalings uit die boek wat jou lewe bietjie beter kan maak.

“People have forgotten this truth,” the fox said. “But you mustn’t forget it. You become responsible forever for what you’ve tamed.”